Business Hi-Tech

Ce le transmit grecii de la OTE investitorilor despre Telekom România Mobile: Performanţa este bună, având în vedere că operaţiunile şi compania au renăscut. Explorăm toate opţiunile, dar nu avem ceva concret de anunţat

Babis Mazarakis, director financiar, OTE: Dacă luăm în considerare magnitudinea competiţiei din România şi faptul că am trecut printr-o renaştere a companiei şi a operaţiunilor, e o evoluţie bună.

Autor: Adrian Seceleanu

24.08.2022, 11:00 350

Profitabilitatea a fost îmbunătăţită şi pentru că provizioanele din perioada pandemiei au fost deblocate pentru că „nu mai este nevoie de ele“.

Telekom România Mobile - compania de telefonie mobilă rămasă sub controlul Deutsche Telekom (Germania) şi OTE (Grecia) după vânzarea diviziei fixe către Orange – are o evoluţie financiară şi operaţională bună, având în vedere că firma în sine şi operaţiunile „au renăscut“ după separarea de fostul Romtelecom, au declarat în cadrul unor discuţii cu analişti de la bănci de investiţii reprezentanţii echipei de conducere ai OTE.

„În România compania noastră face progrese ca furnizor de servicii de telefonie mobilă. Performanţa din România este bună, iar în ciuda inflaţiei şi a presiunii pe costuri am raportat marje de profit robuste în trimestrul al doilea şi primul semestru“, a spus Michael Tsamaz, CEO şi preşedinte al grupului OTE, despre rezultatele din al doilea trimestru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO