• Leu / EUR4.9429
  • Leu / GBP5.8083
  • Leu / USD4.6098
Business Hi-Tech

Liudmila Climoc, CEO al Orange, cel mai mare operator de telecom de pe piaţă: Pregătim reţeaua intens, atât prin creşterea capacităţilor de trafic existente cât şi prin instalarea unor noi echipamente mobile

Liudmila Climoc, CEO al Orange, cel mai mare operator de telecom de pe piaţă: Pregătim reţeaua intens, atât prin creşterea capacităţilor de trafic existente cât şi prin instalarea unor noi echipamente mobile

Liudmila Climoc, CEO al Orange: Conectivitatea este vitală şi pentru companii, care în această perioadă se străduiesc să rămână productive, operând online. În acest sens, le punem la dispoziţie soluţiile noastre de muncă de la distanţă şi lucrăm alături de clienţii business pentru a-i ajuta să treacă peste provocările specifice fiecărei industrii

Autor: Adrian Seceleanu

18.03.2020, 16:24 385

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telecom după venituri şi numărul de clienţi, a redimensionat resursele pentru a face faţă creşterii consumului şi va continua să majoreze capacităţile de trafic, a transmis Liudmila Climoc, CEO al companiei.

“Pentru a asigura continuitatea serviciilor de telecomunicaţii pentru toţi clienţii, în special pentru operaţiunile critice desfăşurate de către personalul medical şi de către autorităţi, am redimensionat resursele telco. În prezent, înregistrăm creşteri importante de trafic pe serviciile de voce şi, de asemenea, trafic mărit pe serviciul de internet. De aceea, monitorizăm cu atenţie nevoile clienţilor noştri în următoarea perioadă şi pregătim reţeaua intens, atât prin creşterea capacităţilor de trafic existente cât şi prin instalarea unor noi echipamente mobile”, a declarat Lidumila Climoc.

“Reţeaua Orange Romania este una solidă, consolidată în decursul a peste 20 ani şi totodată, rezultatul unor investiţii semnificative, de peste 100 milioane € în fiecare an. Conectivitatea este esenţială pentru a ţine legătura cu cei dragi, chiar şi atunci când ne despart distanţe.

Conectivitatea este vitală şi pentru companii, care în această perioadă se străduiesc să rămână productive, operând online. În acest sens, le punem la dispoziţie soluţiile noastre de muncă de la distanţă şi lucrăm alături de clienţii business pentru a-i ajuta să treacă peste provocările specifice fiecărei industrii”, a adăugat ea.

Matriale gratuite pentru şcoli

“Având în vedere suspendarea activităţii şcolare şi a provocărilor inerente acesteia, în ultima săptămână, Fundaţia Orange a comunicat intensiv către Inspectoratele Şcolare din ţară disponibilitatea unor resurse educaţionale în format digital, care permit continuarea procesului de predare şi evaluare. Disponibile gratuit pe platforma Digitaliada, materialele sunt create pentru dezvoltarea şi evaluarea competenţelor elevilor din învăţământul primar şi gimnazial şi pot fi folosite atât de către profesori, cât şi de către copii. Rezultatele sunt încurajatoare. În ultima săptămână, 177 de noi şcoli şi peste 440 de noi profesori s-au alăturat iniţiativei şi şi-au creat conturi”, a declarat Liudmila Climoc.

 
 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9429
Diferență: 0,0121
Ieri: 4.9423
Azi: 4.6098
Diferență: -0,2078
Ieri: 4.6194
Azi: 5.8083
Diferență: -0,1942
Ieri: 5.8196
Azi: 4.8066
Diferență: -0,0852
Ieri: 4.8107