Business Hi-Tech

Magazinul de produse audio-video AVstore mizează pe vânzări cu 30% mai mari în 2017

Bogdan Ştefan: Anul trecut am încheiat cu o cifră de afaceri de 3 milioane euro

Bogdan Ştefan: Anul trecut am încheiat cu o cifră de afaceri de 3 milioane euro

Autor: Ioana Nita

13.11.2017, 00:05 326

Qube Net, compania care admi­nistrează magazinul AVstore, spe­cializat în comercializarea de produse audio-video, a înregistrat până acum anul acesta o creştere de 30% a veniturilor, retailerul estimând astfel că va încheia anul cu o cifră de afaceri de aproape 4 milioane euro, în condiţiile în care şi-a extins şi diversificat gamele de produse.

„Anul trecut am încheiat cu o cifră de afaceri de 3 milioane euro, iar anul acesta am avut lunar până acum o creştere de 30%, astfel că dacă se menţine acelaşi ritm până la finalul anului vom încheia cu o cifră de afaceri de 3,9 milioane euro“, a declarat pentru ZF Bogdan Ştefan, managing partner în cadrul Qube Net SRL. Magazinul AVstore activează în principal pe nişa sistemelor audio-video premium, veni­turile acestuia fiind generate în proporţii egale de vânzările de boxe, căşti, televizoare şi proiectoare. Fiecare dintre acestea are o pondere de 20% în total venituri, iar restul de 40% provin din comercializarea celorlalte produse audio-video şi accesorii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO