Business Hi-Tech

Magazinul online de produse cosmetice Esteto.ro: Avem vânzări cu 15% mai mari de Black Friday anul acesta. Până acum, cea mai mare comandă a avut o valoare de peste 7.700 lei

Magazinul online de produse cosmetice Esteto.ro: Avem...

Autor: Ioana Niţă

11.11.2022, 20:52 200

Magazinul onlince Esteto.ro, specializat în comercializarea de produse cosmetice, a înregistrat în prima parte a campaniei de Black Friday din acest an, vânzări cu aproape 15% mai mari faţă de perioada similară din 2021, în timp ce produsele achiziţionate din marketplace au urcat la 18% în totalul achiziţiilor, potrivit primelor datelor anunţate de retailerul online. Campania de Black Friday are loc până pe 13 noiembrie.

Cea mai mare comandă din punct de vedere valoric plasată până acum în campania de Black Friday de anul acesta s-a situat la 7.735 de lei şi a presupus achiziţia a 135 de produse de la 12 parteneri din marketplace. Din punct de vedere al numărului de produse comandate, cea mai mare comandă a inclus 146 de produse comercializate direct de Esteto.ro şi a costat 6.348 de lei. Ambele comenzi au fost achitate online, cu cardul.

Cele mai căutate produse sunt cele pentru îngrijirea părului, în topul achiziţiilor fiind un pachet reparator pentru păr de la Alfaparf Milano, şampon reparator Vella Professional, şampon hidratant pentru păr uscat Alfaparf Milano, un pachet reconstructiv cu cheratină Londa Professional şi vopsea permanentă Londa Professional.

În campania Black Friday de anul acesta Esteto.ro are reduceri la peste 30.000 de produse. Astfel, până pe 13 noiembrie, pot fi cumpărate cu până la 55% mai ieftin produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale şi pentru saloane, cărţi, produse pentru copii, home & deco, de curăţenie, întreţinere a casei şi fashion.

Simultan, mall-ul online pentru femei derulează o campanie similară şi în Bulgaria şi Ungaria, oferta fiind aceeaşi ca în România. În total, Esteto.ro are peste 800 de parteneri, prezenţi în platforma sa de tip marketplace, iar aceştia se pot alătura cu produse în campania de Black Friday de anul acesta.

Reducerile de Black Friday afişate pe Esteto.ro şi în marketplace-ul magazinului online vor fi calculate în funcţie de cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO