Business Hi-Tech

Magazinul online Spy Shop: Estimăm că vom vinde de cel puţin 3 ori mai mult decât într-o lună anul acesta în campania de Black Friday. Avem un stoc de produse în valoare de peste 5 mil. euro

Magazinul online Spy Shop: Estimăm că vom vinde de cel...
08.11.2023, 19:39 231

SpyShop SRL din Timişoara, compania care operează site-ul spy-shop.ro - unul dintre cele mai mari magazine online de sisteme de securitate din România, cu afaceri de peste 18 mil. euro în 2022, estimează că în perioada campaniei de Black Friday de anul acesta, care se va desfăşura în perioada 3 – 30 noiembrie, va înregistra vânzări de trei ori mai mari decât într-o lună obişnuită, având pregătit un stoc de produse în valoare totală de peste 5 milioane de euro.

În campania de Black Friday vor intra în jur de 100.000 camere de supraveghere video şi accesorii CCTV, 10 containere cu panouri fotovoltaice, 5000 kit-uri de supraveghere video, 15.000 sisteme de alarmă antiefracţie, 15.000 de automatizări pentru porţi, 1.500 videointerfoane, 1.500 camere auto şi mii de echipamente optice (binocluri, telescoape, microscoape, telemetre etc.).

Spy Shop are parteneriate cu o serie de branduri din industria de securitate, cum ar fi Hikvision, Dahua, IMOU, Ajax, DSC, Paradox, Reolink, Huawei, TP-Link, Motorline, Canadian Solar, Pulsar sau Bresser.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO