Business Hi-Tech

Magazinul online United Socks: Vrem să ajungem la vânzări lunare de 13.000 lei în primul an de funcţionare

Şosetele United Socks sunt produse în colaborare cu mai mulţi producători de şosete din România, prezenţi în top zece după cifra de afaceri.

Şosetele United Socks sunt produse în colaborare cu mai mulţi producători de şosete din România, prezenţi în top zece după cifra de afaceri.

Autor: Ioana Nita

27.11.2018, 00:05 715

Cristiana şi Costi Pelehra, doi absolvenţi de Finanţe-Bănci, activi în prezent în zona de consultanţă fiscală, respectiv de management, au pus bazele unui magazin online de şosete în urma unei investiţii iniţiale de circa 2.000 euro. Start-up-ul, numit United Socks, nu comercia­lizează însă online şosete obişnuite, ci şosete cu capse, create special pentru a nu mai rămâne desperecheate. 

„Până în prezent am investit circa 2.000 euro, iar cea mai mare sumă a fost alocată înregistrării ideii la OSIM. Pe lângă asta am investit în stocuri, precum şi în ustensilele cu care realizăm produsul final“, a precizat Cristiana Pelehra, cofondatoarea United Socks. Magazinul online, administrat de compania United Socks Company SRL-D, este dezvoltat de către cei doi pe platforma online Wix.com, costul utilizării acesteia fiind de aproximativ 300 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO