Mai multe magazine online au început cu stângul Black Friday: site-urile au cedat în faţa avalanşei de clienţi - FOTO

23 nov 2012 Ziarul Financiar

Site-ul F64.ro

Vezi galeria foto Mai multe magazine online au început cu stângul Black Friday

Site-urile unora dintre cei mai mari retaileri online IT&C implicaţi în campania Black Friday nu pot fi accesate, sau se încarcă foarte greu chiar şi la aproximativ o oră şi jumătate de la debutul oficial al evenimentului de shopping, în condiţiile în care imediat după miezul nopţii zeci de mii de utilizatori au început să caute reduceri.

Site-uri ale unor retaileri precum cel.ro, evomag.ro, f64.ro, oktal.ro - unele dintre cele mai mari de pe piaţa locală - nu puteau fi accesate, cel mai probabil din cauza afluxului de vizitatori.

Altex, eMag şi Flanco - trei dintre cei mai mari jucători implicaţi în Black Friday nu au probleme cu paginile web pentru că momentan nu au afişat produsele în promoţie pe homepage, iar sistemul de comenzi este inaccesibil. Pentru aceste site-uri, testul de rezistenţă va fi în această dimineaţă, când clienţii vor putea începe să plaseze comenzi.

Dintre jucătorii mari, Domo a publicat ofertele pe site, iar acesta funcţionează fără probleme. De asemenea, şi site-urile Clickshop, PC Garage sau Maguay funcţionează.

Potrivit datelor prezentate de eMag pe contul de Facebook ieri la ora 18,00 aproximativ 40.000 de utilizatori erau pe site, faţă de aproximativ 19.000 în jurul orei 11,00.

Anul trecut retailerul a avut la un moment dat 100.000 de clienţi pe site, conform datelor prezentate de oficialii companiei.

 
Cuvinte cheie:
Black Friday 2012
Vizualizari:
Printeaza
Momentan sunt 2 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (2):
Anonim - 23 noiembrie 2012, 10:54

Cum Doamne merge Flanco si Altex ca de la ora 7 incerc sa le accesez si nimic...

Ioan - 23 noiembrie 2012, 09:55

Nu va ingramaditi! Mare reduceri nu sunt!!!!! Eu locuiesc in Germania si am facut comparatie la cateva produse din segmente diferite cu cele de pe mediamarkt.de si ce credeti: maxim 25% reducere!!
Ca de obicei, ROMANUL VANZATOR = MINCINOS!!!!!!

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide