Business Hi-Tech

Marcel Borodi se retrage după trei decenii din compania de IT Brinel, acum parte a grupului francez SNEF. Noul CEO este Andrei Savin şi a fost recrutat de la IBM

Andrei Savin

Andrei Savin

Autor: Adrian Seceleanu

19.01.2023, 16:14 547

Brinel, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii IT din România, cu afaceri de 325 mil. lei în 2021, anunţă numirea lui Andrei Savin în funcţia de Director General, începând cu această săptămână.

"După mai bine de 31 de ani de activitate în afacerea pe care a construit-o, Marcel Borodi va preda poziţia de conducere BRINEL către Andrei Savin. Fondatorul va rămâne implicat în activitatea strategică a Grupului SNEF în regiune, ca membru în Consiliul de Administraţie", a anun]at compania.

Andrei Savin are o experienţă de business de mai bine de 17 ani la companii ca Nortel Networks, Vodafone şi IBM, unde a construit parteneriate şi a livrat programe de transformare digitală atât pentru piaţa locală, cât şi pentru clienţi Fortune 500 din Europa şi Statele Unite ale Americii.

În ultima experienţă la IBM Consulting, Andrei Savin a coordonat activitatea de consultanţă a diviziei de servicii de transformare de business din cadrul centrelor de inovaţie din EMEA şi a livrat programe de transformare digitală pentru clienţi din diverse industrii, precum banking, retail, telecom şi distribuţie. El a contribuit, alături de echipa sa, la construirea diviziei de livrare de servicii IBM iX, care se axează pe transformarea portofoliului digital al clienţilor, de la crearea identităţii brandului, la noi experienţe digitale, transformare de marketing, e-commerce şi vânzări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO