Business Hi-Tech

Ministerul Comunicaţiilor resetează iar strategiile IT&C ale statului. Vreme: Vor fi planuri clare cu deadline-uri clare

Autor: Adrian Seceleanu

26.05.2011, 12:55 464

Ministerul comunicaţiilor lucrează"în aceste zile" la o nouă strategie de dezvoltare IT&C, careva avea "şase axe strategice" şi va reprezenta o colecţie de"planuri clare cu deadline-uri clare", a declarat Valerian Vreme încadrul unui eveniment.

"Planul va avea 6 axestrategice: informatizarea institţtiilor statului; serviciileelectronice pentru creşterea confortului cetăţeanului; strategia decomunicaţii - trecerea serviciilor TV de la analog la digital şistrategia broadband; dezvoltarea industriei prin sprijinirea ei cuprograme de e business, în special către IMM-uri; Educaţie şiinstruire în domeniu şi nu în ultimul rând cercetarea, dezvoltareasi inovarea", a declarat ministrul.

Vreme nu a precizat de ce estenecesară această schimbare în condiţiile în care prima parte amandatului deţinut de predecesorul său, Gabriel Sandu, a fostblocată tocmasi pentru elaborarea strategiilor IT&C aleRomâniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO