Miroslav Majoros, CEO al Telekom România: Eu nu mă plâng de preţuri sau de marjele de profit de pe piaţă pentru că nu le pot schimba, dar acţionarii se pot gândi la măsuri care să determine îmbunătăţirea eficienţei

6 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Consolidarea pieţei de comunicaţii din România este „doar o chestiune de timp”, spune Miroslav Majoros, care se declară pe de altă parte „bucuros că Telekom nu este acum subiectul niciunui zvon privind o tranzacţie”.

Piaţa de telecomunicaţii din România, cu o valoare de peste 3,7 mld. euro pe an, controlată în principal de 5 mari grupuri de companii, va trece până la urmă printr-un proces de consolidare, fie o fuziune, fie o achiziţie, pe fondul eforturilor făcute de opera­tori de a-şi îmbunătăţi eficienţa.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Telekom
, piata
, romania
, imbunatatire
, ceo
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide