ZF DIGITAL '17

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România: Vom majora salariile brute ale angajaţilor astfel încât să nu fie afectat net-ul şi să minimizăm impactul revoluţiei fiscale

13 nov 2017 Autor: Ştefan Stan

Vom transfera contribuţiile sociale la angajaţi, pentru a minimiza impactul revoluţiei fiscale. Competenţele IT şi resursele din România sunt extrem de valoroase, avem mulţi oameni care lucrează de aici pentru alte subsidiare din Europa. Sperăm că asta se va întâmpla în continuare. Trebuie să vedem şi să analizăm cum vom fi afectaţi de revoluţia fiscală, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, la ZF Digital '17. 

Legat de un potenţial parteneriat cu Telekom pe partea de infrastructură fixă, şefa Vodafone a spus că ar putea fi în discuţii. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
romania
, revolutie
, vodafone
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide