Business Hi-Tech

Mutare surpriză: Telekom România Mobile şi-a recrutat înapoi de la Orange România divizia de digital, în frunte cu directorul ei - Gabriel Trăistaru. Cu totul, peste 30 de oameni au plecat de la Orange la Telekom Mobile

Mutare surpriză: Telekom România Mobile şi-a recrutat...

Autor: Adrian Seceleanu

03.03.2023, 18:18 21692

Telekom România Mobile, operator de telefonie mobilă cu peste 4 milioane de clienţi, parte a grupurilor Deutsche Telekom şi OTE, a făcut o mutare neaşteptată: a reuşit să-şi readucă înapoi echipa de digital, în frunte cu directorul Gabriel Trăistaru, divizie care în urmă cu un an şi jumătate decisese, în contextul vânzării operaţiunilor fixe ale Telekom către Orange să plece în bloc la subsidiara grupului francez - cel mai mare jucător de pe piaţa locală de comunicaţii.

Mai multe surse din piaţa de telecom au declarat pentru ZF că peste 30 de oameni din echipa Orange au plecat alături de Trăistaru înapoi la Telekom România Mobile. Printre oamenii cheie din echipă care au revenit la Telekom România Mobile se numără Cristina Burlăcioiu - Data Scientist Lead, Simona Stancu - Digital Website & Call Center Sales Manager şi Roxana Ceialâcu, lead agile coach.

“După aproape un an şi jumătate în cadrul Orange Group, am decis să mă întorc la Telekom Romania Mobile. Am fost foarte recunoscător că aproape întreaga mea echipă a acceptat să mă urmeze înapoi. Aşadar, începând cu 1 februarie 2023, Divizia Digitală, care în octombrie 2021 s-a mutat complet la Orange, se mută acum înapoi la Telekom Romania Mobile”, a scris pe LinkedIn Gabriel Trăistaru, care a redevenit director al diviziei de digital în cadrul operatorului de telefonie mobilă.

În urmă cu un an şi jumătate, de la Telekom plecaseră către Orange peste 70 de oameni în echipa lui Gabriel Trăistaru, conform informaţiilor ZF.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO