Business Hi-Tech

Noul Samsung Galaxy Nexus disponibil la Vodafone România. Data de lansare: “ în următoarele săptămâni”

Noul Samsung Galaxy Nexus disponibil la Vodafone România. Data de lansare: “ în următoarele săptămâni”

Autor: Claudiu Ilioiu

20.10.2011, 15:03 6214

Vodafone va lansa, în următoarele săptămâni, în România, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon care functionează cu cea mai recentă versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscută sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0).

"Cu noul Samsung Galaxy Nexus, utilizatorii Vodafone vor fi în permanenţă conectaţi la informaţii şi se vor bucura de experienţa superioară oferită de cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android", a declarat într-un comunicat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România.

Samsung Galaxy Nexus îmbină tehnologia dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung. Noul smartphone are display-ul de 4,65 inchi HD Super AMOLED, cu o rezolutie de 720p (1280 x 720 pixeli) şi procesorul dual-core de 1.2GHz.

Telefonul beneficiază de o interfaţă actualizată, multi-tasking îmbunătăţit, un nou sistem de notificări, hotspot Wi-Fi şi capacităţi NFC.

Vedeţi un test cu noul model Galaxy Nexus de la Google pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO