Business Hi-Tech

O singură firmă controlată de antreprenori locali intră în top 5 reparatori de telefoane mobile de pe piaţa locală

O singură firmă controlată de antreprenori locali...

Autor: Adrian Seceleanu

13.07.2017, 00:05 479

Cei mai mari 5 furnizori de servicii de reparaţii pentru telefoane mobile şi alte echipamente de comunicaţii au înregistrat anul trecut afaceri cumulate de 291 mil. lei (64,8 mil. euro), în clasament intrând o singură companie controlată de antreprenori locali - Electronics Suport Division (ESD), arată datele de la Ministerul Finanţelor Publice şi Registrul Comerţului analizate de ZF.

ESD, companie deţinută de antreprenorii Mihai Oleinic şi Bogdan Bunda, au avut afaceri de 48,2 mil. lei (10,7) mil. euro, mai mari cu 17% faţă de anul anterior, un număr mediu de 162 de angajaţi şi un profit net de 2,3 mil. lei (0,5 mil. euro), mai mare cu 36% faţă de 2015. Compania Electronics Suport Division, care intră în top 3 cei mai mari furnizori de servicii de reparaţii de echipamente de comunicaţii (cu codul CAEN 9512), oferă în fapt servicii de acest tip pentru o gamă largă de echipamente, care includ printre altele şi televizoare sau cuptoare cu microunde.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO