Business Hi-Tech

Operatorul de telecom Direct One, deţinut de Electrogrup şi familia Mureşan din Cluj, a schimbat membrii Consiliului de Administraţie

Operatorul de telecom Direct One, deţinut de Electrogrup...

Autor: Adrian Seceleanu

11.03.2019, 00:00 431

Operatorul de servicii de telecomunicaţii Direct One, care este şi proprietarul companiei Netcity Telecom - care operează reţeaua de fibră optică din Bucureşti, a numit trei noi membri în Consiliul de Administraţie, potrivit unei decizii a acţionarilor publicate în Monitorul Oficial.

Cei trei membri noi ai Consiliului de Administraţie, care au fiecare mandate pe doi ani de zile, sunt Marian Pantazescu, Vasile-Adrian Răcăşan şi Mihai Dobrescu. Cei trei membri care au fost înlocuiţi în CA sunt Adrian Florea, Raluca Ceascai şi Ioan Mircea Bica, conform documentului.

Preşedintele CA este Teofil-Ovidiu Muresan, unul dintre acţionarii principali ai companiei. Direct One este parte a Electrogrup, grup deţinut de fraţii Teofil şi Simion Mureşan din Cluj Napoca. Din acelaşi grup mai fac parte Nova Power & Gas SRL, precum şi WESEE SRL, în care grupul are o deţinere de 40%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO