Business Hi-Tech

Orange anunţă că a rezolvat problemele provocate de secţionarea fibrei optice în 3 judeţe din ţară. "Serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile funcţionează în parametri normali"

Orange anunţă că a rezolvat problemele provocate de...

Autor: Adrian Seceleanu

27.03.2019, 19:53 353

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telecom, a rezolvat problemele provocate de secţionarea reţelelor sale de fibră optică în trei judeţe din ţară, furnizarea serviciilor revenind la normal, conform unui anunţ al companiei. Problemele s-au resimţit şi în Bucureşti şi în alte zone din ţară.

“Serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile Orange funcţionează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulţumim tuturor pentru răbdare şi înţelegere”, conform anunţului făcut de companie în urmă cu câteva ore.

Problemele pentru clienţii Orange au început miercuri după prânz, după ce reţele de fibră optică ale companiei au fost secţionate în trei judeţe din ţară. “Au fost identificate 3 secţionări ale reţelei de fibră optică în judeţele Bistriţa-Năsăud, Braşov şi Mehedinţi. Două dintre secţionări au fost simultane. Tehnicienii noştri au reuşit să remedieze avaria cauzată de prima secţionare şi sunt în continuare pe teren.

Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcţionare”, conform datelor furnizate de companie la câteva ore după apariţia problemelor.

Compania nu a oferit încă lămuriri despre sursa problemelor cu reţeaua de fibră optică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO