Business Hi-Tech

Orange introduce livrarea în lockerele partenerilor Sameday şi Fan Courier pentru produsele achiziţionate de pe site

Orange introduce livrarea în lockerele partenerilor...

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.12.2023, 14:27 131

Orange diversifică metodele de livrare şi anunţă introducerea unei noi modalităţi de livrare a produselor achiziţionate de pe site-ul companiei, prin intermediul reţeli de lockere disponibile în peste 5.000 de locaţii ale partenerilor Sameday şi Fan Courier, au transmis reprezentanţii Orange printr-un comunicat.

„În plus, Orange susţine clienţii (...) şi le oferă, până pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuită în lockere, dar şi oferte speciale la sute de produse (...). Noua opţiune de livrare a comenzilor online aduce clienţilor Orange mai multă flexibilitate şi control, dar şi avantaje, precum amplasarea lockerelor în locaţii usor accesibile, deschise 24/7 (...). Un alt beneficiu este cel al siguranţei pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracţie şi supraveghere video.”

Prin introducerea livrărilor în locaţii fixe dotate cu lockere, Orange oferă clienţilor o soluţie prietenoasă cu mediul şi contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numărului de trasee pe care maşinile de curierat le parcurg în cazul unei livrări obişnuite. Astfel, o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door, au mai spus reprezentanţii Orange.

„Livrarea comenzii la locker este disponibilă pentru produsele de dimensiuni mici sau medii (dacă produsul tău se încadrează pentru acest tip de livrare, în pagina de produs vei vedea opţiunea marcată corespunzător). De asemenea, livrarea la locker este disponibilă doar pentru comenzile la care ai ales plata cu cardul. Termenul disponibil pentru ridicarea coletului depinde de firma de curierat care asigură livrarea. Transportul este gratuit pentru orice comandă făcută din magazinul online Orange în valoare mai mare de 50€ sau la activarea ori prelungirea unui contract”, se arată pe site-ul companiei.                                                                    

De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, Orange a pregătit pentru clienţi reduceri disponibile exclusiv online, la telefoane şi gadgeturi.

„Aceştia vor descoperi oferte speciale la 11 categorii de produse şi servicii, precum: telefoane noi şi recondiţionate, accesorii şi obiecte conectate, tablete şi laptopuri, smart TV, gaming, smart home, dar şi la abonamente de telefon şi la pachetele fix-TV, Orange Love.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO