Business Hi-Tech

Orange lansează două extraopţiuni pentru cartelele preplătite

Orange lansează două extraopţiuni pentru cartelele...

Autor: Adrian Seceleanu

08.04.2015, 00:00 3810
Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat două noi extraopţiuni pentru clienţii care au cartele preplătite, care includ minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, internet prin reţeaua 4G şi alte resurse care pot fi alese de clienţi. Pe lângă minutele şi SMS-urile în reţea, opţiunea Star 6, cu un cost de 6 euro pe lună, include 200 de minute sau SMS naţionale şi internaţionale către fix sau mobil şi 1.000 de „unităţi” de minute, MB sau SMS naţionale - la alegerea utilizatorului.
 
Opţiunea de 8 euro include 2.500 de minute, MB sau SMS naţionale şi 300 de minute sau SMS naţionale şi internaţionale către fix sau mobil. Pentru fiecare extraopţiune Prepay Star activată, Orange va contribui la susţinerea celor 43 de elevi de clasa a IX-a care au obţinut cele mai mari note la faza judeţeană a Olimpiadei de matematică din 14 martie 2015. Suma minimă garantată de Orange pentru fondul de susţinere a tuturor elevilor este de 26.000 de euro, valoare care poate creşte în funcţie de numărul de opţiuni activate până la 150.000 de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO