ZF 24

Orange încearcă să-şi fructifice avantajul pe abonamente: apeluri nelimitate şi un bonus unic de 10 GB la prelungirea a 2 contracte

Orange încearcă să-şi fructifice avantajul pe...

Autor: Adrian Seceleanu

02.04.2015, 14:11 3029

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă şi compania cu cel mai mare portofoliu de abonamente - peste 4 milioane, a lansat o nouă ofertă prin care încearcă nu doar să fructifice poziţia puternică pe segmentul de contracte ci şi să o consolideze, oferind bonusuri clienţilor care prelungesc două contracte, dintre care unul pe o perioadă de doi ani de zile.

“Din dorinţa de a le oferi clienţilor resurse relevante pentru tipul preferat de comunicare, Orange aduce în ofertă două tipuri de bonusuri: convorbiri naţionale nelimitate sau 10GB. Astfel, în funcţie de resursele pe care le au deja în abonament, clienţii îşi pot alege beneficiul care le completează cel mai bine nevoile zilnice de comunicare”, conform datelor comunicate de operator.

“Bonusurile de mai sus devin disponibile clienţilor care aleg să activeze sau să prelungească două abonamente pentru persoane fizice, din oferta curentă, din care unul să fie pe 24 de luni: un abonament de voce de minim 12 euro si orice abonament de internet, un abonament Orange TV sau un abonament de telefonie fixă şi internet. De exemplu, dacă un client alege să activeze sau să prelungească două abonamente de voce Cangur 12, poate avea pe amândouă convorbiri naţionale nelimitate sau 10GB, ce se adaugă traficului de date inclus în pachete. Dacă optează pentru un abonament Cangur 12 şi un abonament de date Colibri Explore 14, va primi pentru suma cumulată de 26 euro cele două bonusuri, convorbiri naţionale nelimitate sau 10GB, câte unul pentru fiecare abonament”.

„Viaţa cotidiană devine din ce în ce mai conectată la noile tehnologii, iar clienţii au nevoie de mai multe resurse care să le permită comunicarea în orice clipă cu cei dragi, fie că preferă să vorbească la telefon sau să ţină legătura prin intermediul reţelelor sociale sau prin aplicaţii. Având opţiunea de a alege între convorbiri naţionale nelimitate şi 10GB le asigurăm clienţilor noştri toate premisele unei comunicări eficiente.” Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

De notat este că bonusul de 10 GB de date se acordă o singură dată pe durata contractului, în timp ce bonusul constând în apelurile nelimitate se acordă lunar, pe durata întregului contract, conform datelor de pe pagina web a companiei. “Cei 10 GB trafic de internet naţional, oferiţi ca bonus, se alocă o singură dată şi se pot consuma după epuizarea traficului de internet lunar inclus în abonament, pe întreaga perioadă contractuală de 12 sau 24 de luni. Beneficiul convorbiri naţionale nelimitate se acordă lunar, pe întreaga perioadă contractuală de 12 sau 24 de luni”.

Tot pe pagina web, Orange precizează şi care sunt condiţiile în care bonusul se acordă doar pentru unul dintre numere, situaţiile în care acesta nu este acordat şi ce se întâmplă în cazul a trei contracte: “În cazul în care primul abonament are o valoare cuprinsă între 9 şi 12 euro, însă cel de-al doilea este un abonament de voce de minim 12 euro sau orice abonament Colibri, Colibri Explore, Home Pack 16 sau Office Pack 20, vei primi bonusul doar pe cel de-al doilea număr; beneficiezi de bonus şi începând cu cel de-al treilea abonament de voce de minim 12 euro sau orice abonament Colibri, Colibri Explore, Home Pack 16 şi Office Pack 20 activat din oferta curentă; în cazul în care primul abonament este mai mic de 9 euro, nu vei primi bonusul pe nici unul din numere”.

Compania a mai anunţat, în altă ordine de idei, că oferă la preţuri pornind de la 0 euro diferite telefoane şi tablete.
“De exemplu, alături de abonamentul Cangur 12 clienţii pot alege telefonul Alcatel OneTouch Pixi 3 la 0 eur, iar pentru abonamentul de date Colibri Explore 14 pot opta pentru noua tabletă Best Deal 4G, Huawei MediaPad T1 8.0 Pro, la 0 EUR prin Buy-Back 4G. Cei care doresc să achiziţioneze accesorii pentru tableta Huawei pot alege din oferta Orange compatibilă cu până la 40% discount”.

Clienţii Orange care au de cel puţin 6 luni un abonament îşi pot schimba telefonul oricând doresc prin serviciul Early Upgrade. Astfel, ei pot opta pentru cea mai nouă ofertă şi nu trebuie să mai aştepte până la terminarea contractului anterior. Prin Buy-Back 4G, clienţii au o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.
Orange a obţinut anul trecut venituri de 909 mil. euro şi are peste 10 milioane de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO