Business Hi-Tech

Orange măreşte viteza la netul mobil la 21,6 Mbps

Autor: Magraon Andreea

28.02.2011, 13:39 29

Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă, aanunţat că va mări începând de mâine viteza de internet până la21,6 Mbps prin tehnologia HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access)în Capitală şi în Buftea, Corbeanca, Mioveni, Piteşti, Ploieşti,Otopeni şi Voluntari. Lista acestor localităţi se va extinde înperioada următoare, au spus reprezentanţii companiei.

"Conexiunea de 21,6 Mbps este disponibilă pentru toateabonamentele Colibri şi opţiunile Internet PrePay care oferă accesmobil la internet pentru laptop, tablete PC sau desktop", audeclarat aceştia.

În cazul în care utilizatorii ies din zona de acoperire HSDPA de21,6 Mbps, trecerea la zone cu acoperire prin tehnologii şi vitezediferite, precum HSDPA de 14,4 Mbps, 3G sau EDGE, se va faceneîntrerupt, modificându-se doar viteza de transfer.

Orange oferă acoperire HSDPA de 21,6 Mbps în 8 localităţi, HSDPAde 14,4 Mbps şi 7,2 Mbps în 11, respectiv 900 de localităţi şiviteză EDGE de până la 220 kbps în toată ţara.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobilă dinRomânia, cu 10,5 milioane de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO