Business Hi-Tech

Orange România şi-a majorat veniturile cu 3,5% în T3, la 287 mil. euro

Orange România şi-a majorat veniturile cu 3,5% în T3,...

Autor: Ioana Nita

26.10.2018, 00:08 275
Orange România, subsidiara locală a grupului francez de telecomu­ni­caţii cu acelaşi nume, a înre­gistrat în al treilea tri­mestru al acestui an ve­nituri de 287 milioane de euro, în creştere cu 3,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, avansul fiind gene­rat de adopţia mai mare a ser­viciilor conver­gen­te fix-mobil şi de ma­jo­rarea consumului de date mobile.

„Apetenţa pentru digital este in­con­testabilă deja de mulţi ani, iar di­gi­tal înseamnă, în primul rând, sim­plitate. (…) Încre­derea clien­ţilor noş­tri se reflectă şi în perfor­man­ţele din acest trimestru, în creşterea con­stantă a vânzărilor ofertei fix-mobil Love, cât şi în adoptarea celorlalte soluţii din ecosistemul Orange care sus­ţin un stil de viaţă dinamic, adaptat nevoilor fiecărui client“, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

În ceea ce priveşte numărul total de clienţi ai Orange România, acesta s-a situat la 10,9 milioane la finalul lunii septembrie, fiind cu 1,8% mai mare faţă de 30 septembrie 2017. Dintre aceş­tia, 3,84 mi­lioane de clienţi folo­seau serviciile Orange 4G, în creştere cu 34% comparativ cu aceeaşi perioa­dă din 2017.

Operatorul te­le­com fran­cez a con­ti­nuat să investească în dez­voltarea reţelei lo­ca­le, astfel că la fina­lul lunii septembrie, reţea­ua Orange 4G aco­pe­rea 95,9% din popu­laţia ţării. Totodată, compania telecom a con­ti­nuat şi dezvoltarea reţelei 4G+, astfel încât clienţii din 161 de oraşe puteau experimenta viteze 4G+ de până la 500 Mbps.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO