Business Hi-Tech

(P) Evenimentul SAP NOW din octombrie va reuni experţi în tehnologie şi business

(P) Evenimentul SAP NOW din octombrie va reuni experţi...

Autor: Publicitate

10.10.2019, 07:00 2923

Pe 24 octombrie, cea mai mare conferinţă anuală dedicată tehnologiilor SAP revine în comunitatea de business din România, cu speakeri internaţionali şi experţi locali. Anul acesta, agenda SAP NOW se concentrează pe explorarea viitorului companiilor inteligente în economia bazată pe experienţe: Explore the Future of Intelligence – Experience Economy.

Cât mai rapid cu putinţă, companiile vor trebui să anticipeze, să creeze pentru a satisface rapid şi eficient cerinţele consumatorilor sau vor risca să rămână în urmă. Mai mult, o companie inteligentă va trebui să creeze experienţe unice pentru clienţi, furnizori şi angajaţi, anticipându-le nevoile şi îndeplinind aşteptări diferite. Toate acestea pot fi realizate combinând într-un mod inteligent datele X şi datele O.

Datele operaţionale (O), precum costurile, producţia, stocurile, veniturile şi vânzările, arată CE se întâmplă într-o companie, însă businessurile au nevoie, mai mult decât oricând, şi de date experienţiale (X), pentru a înţelege cât mai bine CUM şi DE CE se întâmplă lucrurile, dar şi ce simt oamenii cu care brandul intră în contact. În acest fel, companiile inteligente pot câştiga în economia bazată pe experienţe.

“SAP NOW este cea mai importantă conferinţă pe care SAP o organizează în România în fiecare an şi a devenit un eveniment de tradiţie în comunităţile locale de business şi IT. Anul acesta ne propunem sa ilustrăm modul în care companiile inteligente îşi pot accelera succesul în Experience Economy (economia bazată pe experienţe) şi, mai precis, cum pot reuşi să reducă decalajul experienţial, adică diferenţa dintre experienţa pe care crede compania că o oferă în relaţia cu clienţii şi angajaţii şi experienţa pe care şi-o doresc aceştia de fapt”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

Speakeri interaţionali şi experţi locali

În cadrul SAP NOW 2019, experţii, partenerii şi clienţii SAP vor prezenta studii de caz şi exemple de bune practici în transformare digitală, experience management (XM) sau automatizarea proceselor (RPA).

Unul dintre aceşti experţi este Mark Raben, CTO SAP MEE, care lucrează îndeaproape cu clienţi, parteneri şi universităţi, ajutându-i să-şi transforme organizaţiile şi să inoveze cu ajutorul tehnologiei. Mark va avea o prezentare despre impactul tehnologiei asupra creierului uman, în cadrul SAP Now 2019.

Upen Barve, SAP Sr. Director, Customer Strategy & Engagements, va duce audienţa într-un nu foarte îndepărtat viitor inteligent. Upen, împreună cu echipa sa din cadrul SAP Innovation Center Network, dezvoltă soluţii inovative în domenii precum machine learning, blockchain şi AI conversaţional.

Lista speakerilor şi agenda conferinţei poate fi consultată AICI.

SAP este lidel global în transformare digitală, cu peste 437,000 de clienţi în 180 de ţări. 77% dintre tranzacţiile comerciale la nivel global trec printr-un sistem SAP.

SAP NOW 2019 are loc joi, 24 octombrie, la JW Marriot Bucureşti Grand Hotel. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, cei interesaţi se pot înscrie AICI.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO