Business Hi-Tech

(P) Summit-ul Google Cloud Born-Digital: Inspirăm următoarea generaţie de lideri în tehnologie

(P) Summit-ul Google Cloud Born-Digital: Inspirăm...

Autor: Publicitate

12.03.2021, 12:16 2852

Alătură-te liderilor în tehnologie din startup-urile şi companiile aflate în dezvoltare din EMEA pentru a obţine inspiraţie în abordarea datelor, arhitecturii, incluziunii şi creşterii.

A creşte o companie de tehnologie prosperă înseamnă a lua decizii bune precum: unde să construiţi sau să lansaţi aplicaţii, cum să reduceţi fricţiunea sau complexitatea care pot apărea în stadiul de creştere al afacerii şi cum să vă ajutaţi echipele deja suprasolicitate să livreze mai repede.

Plecând de la experienţa clienţilor noştri, Google Cloud Born-Digital Summit oferă îndrumări practice pentru construirea unei baze solide şi măsurabile pentru o experienţă excelentă a clienţilor. În cadrul acestui eveniment desfăşurat timp de o jumătate de zi, vom sublinia cele mai bune practici testate în materie de date, arhitectură, diversitate, incluziune şi creştere cu soluţiile Google Cloud.

 

Inspirăm lideri ai digitalului

 

Born-Digital este un eveniment pentru dezvoltatorii de aplicaţii, inovatorii din tehnologie şi liderii din mediul afacerilor care transformă piaţa şi modelează viitorul. Aceştia dezvoltă afaceri cu ajutorul echipelor la început de drum care au mai multe responsabilităţi, fie că ne referim la perfecţionarea unui produs minim viabil(MVP), dezvoltarea unor noi produse digitale sau pivotarea strategiilor de engagement a clienţilor. În acest mediu construirea de aplicaţii inovatoare, sigure, necesită practici moderne de dezvoltare şi aplicarea soluţiilor potrivite. Summit-ul Born-Digital arată cum poţi utiliza Google Cloud pentru a maximiza resursele, a accelera producţia şi a minimiza costurile.

La Google Cloud, ajutăm nativ startup-urile să aibă succes la nivel internaţional. Prin intermediul programului nostru complet pentru start-up-uri am avut privilegiul de a lucra cu afaceri care ne-au inspirat. Alături de noi pe scena acestui eveniment se vor afla seniori din domeniul Tech, clienţi prosperi Google Cloud, printre care Wix, Trustpilot şi Market Logic Software.

 

Creăm aplicaţii mai bune într-un mod mai inteligent, mai rapid şi mai eficient

 

Summit-ul Born-Digital va oferi o serie de sesiuni care demonstrează cele mai bune practici şi trucuri din domeniu pentru a ajuta startup-urile şi afacerile care vor să scaleze, să ajungă relevante pe piaţă cât mai repede posibil.

  • Puncte cheie din deschidere: Urs Hölzle, Google Cloud SVP, Infrastructură Tehnică,  va începe programul cu o prezentare despre cum se creşte viteza de producţie fără a face rabat la securitate sau fiabilitate.
  • Monitorizarea datelor: află cum să lucrezi eficient cu cantităţi masive de date, cu ajutorul sesiunilor despre construirea propriilor modele folosind BigQuery ML şi prin detectarea anomaliilor în timp real. Descoperă cum datele pot fi aplicate în moduri surprinzătoare, cum ar fi utilizarea inteligenţei artificiale pentru a crea noi reţete pentru produse de patiserie.
  • Monitorizarea arhitecturii: obţine îndrumări practice pentru alegerea şi implementarea arhitecturii de tip cloud şi descoperă inovaţii din spaţiul Kubernetes, găsind un flux de lucru optim fără server şi folosind Cloud Run pentru lansare rapidă şi creştere accelerată.
  • Monitorizarea clienţilor: ascultă experienţele tehnice personale ale unor profesionişti Tech din start-up-uri de succes precum Arabesque AI şi Wix. Află poveştile lor despre modul în care aceste companii au inovat soluţii pentru a-şi lansa produsele folosind Google Cloud.

 

Accelerăm creşterea: dincolo de tehnologie

 

Este uşor să te concentrezi aproape exclusiv pe tehnologie mai ales când ştii că cea mai mare parte din creşterea afacerii tale depinde de aceasta. Dar succesul depinde, de asemenea, de cât de inteligent şi divers este procesul de angajare şi de capacitatea de a alinia investiţiile cu ambiţiile şi ritmul de creştere.

Îmbracă haina de antreprenor şi participă la aceste sesiuni pentru a fi cu un pas în faţă în anul 2021:

  • Directorul Google pentru Diversitate, Echitate şi Incluziune din EMEA, Karina Govindji, va împărtăşi elemente cheie trecerea la o forţă de muncă reprezentativă pentru utilizatori.
  • Panelul de investitori, dintre care îi numim pe Merantix, CapitalG şi Blossom Capital, vor discuta despre modul în care văd evoluţia suportului holistic pentru startup-uri, despre tendinţele importante în investiţii şi rolul ecosistemului unui startup în accelerarea creşterii.

Noua generaţie de aplicaţii cloud aşteaptă să fie descoperită. Google Cloud te poate ajuta să treci de la stadiul de start-up la cel de scale-up(scalare), apoi la Unicorn. Summit-ul Born-Digital va fi  difuzat joi, 25 martie, la 9:30 GMT. Înregistrează-te gratuit astăzi vizitând website-ul summitului.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO