Business Hi-Tech

PayPoint România îşi extinde serviciile în afara zonei de retail şi încheie un parteneriat cu Meridian Taxi prin care bucureştenii îşi pot plăti cursele cu taxiul prin POS. „În primă fază vor fi instalate POS-uri PayPoint în peste 1.000 de taxiuri”

PayPoint România îşi extinde serviciile în afara...

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.11.2023, 13:58 85

PayPoint continuă dezvoltarea zonei de plăţi digitale şi anunţă un parteneriat cu Meridian Taxi, una dintre cele mai importante companii de taximetrie din Bucureşti, în urma căruia bucureştenii îşi vor putea plăti cursele cu taxiul prin POS, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Proiectul presupune în primă fază instalarea POS-urilor PayPoint în peste 1.000 de autovehicule ale firmei de taximetrie. În continuare, PayPoint are în plan dezvoltarea de noi servicii de acest tip în viitorul apropiat.

„PayPoint este deja un nume de referinţă pentru serviciile de plăţi disponibile consumatorilor în punctele de retail, indiferent că vorbim despre plata în numerar a serviciilor PayPoint consacrate sau plata cu cardul a contravalorii bunurilor şi serviciilor din locaţii. Continuăm cu extinderea reţelei de POS-uri şi în afara mediului de retail, deoarece ne dorim să oferim consumatorilor cât mai multe servicii simplificate de plată în activităţile lor de zi cu zi. Anul trecut, odată cu înlocuirea vechilor terminale de plată cu POS-uri în cele peste 20.000 locaţii partenere, am venit cu promisiunea unui <<POS pentru toate plăţile>>, iar colaborarea cu Meridian este în linie cu această direcţie strategică. Le mulţumim cu această ocazie noilor noştri parteneri pentru deschidere şi avem toată încrederea în succesul acestui parteneriat”, a spus Utku Ogrendil, CEO al PayPoint România.

Prima etapă a proiectului este în derulare şi presupune instalarea POS-urilor PayPoint în 1.000 de autovehicule ce aparţin companiei Meridian. Taxiurile care vor avea POS-uri PayPoint instalate vor fi semnalizate cu branding dedicat, prin stickere care afişează disponibilitatea noului serviciu, potrivit sursei citate. Această nouă funcţionalitate este disponibilă pentru locuitorii din Bucureşti şi împrejurimi. Plăţile cu cardul intermediate de PayPoint nu presupun niciun comision pentru clienţi.

„La Meridian am pus un accent pe transformarea companiei într-una care nu doar răspunde, dar şi anticipează nevoile clienţilor noştri. Suntem încântaţi să anunţăm parteneriatul cu PayPoint, un pas semnificativ în modernizarea serviciilor noastre de taximetrie. Această colaborare marchează un moment important pentru Meridian Taxi, oferind clienţilor noştri o metodă de plată convenabilă şi sigură direct în autovehiculele noastre. Integrarea POS-urilor PayPoint în flota noastră subliniază angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa clienţilor, facilitând accesul la plăţi digitale rapide şi eficiente. Această iniţiativă reprezintă un pas înainte în adaptarea la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor şi în susţinerea digitalizării în domeniul transportului urban. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem impactul pozitiv pe care această colaborare îl va avea asupra serviciilor noastre şi asupra experienţei clienţilor noştri”, a spus Dan Boabeş, owner Meridian Taxi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO