Business Hi-Tech

Platforma de training Code of Talent vrea să atragă o finanţare de 150.000 euro pe siteul de crowdfunding Seedblink

Platforma de training Code of Talent vrea să atragă o...

Autor: Roxana Rosu

07.04.2020, 14:36 416

Platforma de training Code of Talent, dezvoltată de Ascendis şi CO-Factor, a fost listată pe platforma locală de crowdfunding Seedblink, pentru o finanţare de 150.000 de euro, runda fiind condusă de fondul RocaX, care a angajat deja suma de 250.000 euro.

Ţinta finală este o finanţare de 400.000 euro, pentru care compania cedează 11,76% din capital. 

Fondatorii au investit deja 475.000€ în dezvoltarea platformei, din surse proprii.

Code of Talent este o platformă de microlearning care permite echipelor participante la training să digitalizeze conţinutul şi să creeze experienţe de învăţare cu grad ridicat de implicare.

Trainerii şi managerii pot transforma conţinutul offline existent (suport de curs de orice tip, program de activare a forţei de vânzări, integrarea eficienta a noilor angajati, implementarea regulilor de compliance şi SSM, lansarea de produse noi etc.) într-o experienţă digitală, livrată direct pe telefonul mobil sub formă de misiuni de 3-7 minute.

Code of Talent este utilizată pe 4 continente, fiind livrată în acest moment în 13 limbi diferite.

SeedBlink, platforma locală de equity crowdfunding dezvoltată de Ionuţ Pătrăhău, Andrei Dudoiu şi Iulian Pădurariu, are ca obiectiv să listeze în 2020 între 25 şi 30 de startup-uri româneşti.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO