Business Hi-Tech

Platforma Takeaway.com a ajuns la 800 de restaurante partenere în România

Autor: Ioana Nita

16.01.2019, 00:07 707

Takeaway.com, platforma pentru comenzi online de mân­care originară din Olanda, a ajuns la un portofoliu de cir­ca 800 de restaurante partenere în România, cu 200 mai mul­te decât în urmă cu aproape un an, când a preluat start-up-ul local Oliviera.ro. Gigantul olandez, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de comenzi online de mân­care din Europa, a achiziţionat anul trecut grupul bulgar Hello Hungry, din care făceau parte platformele online Oliviera.ro şi BGMenu.bg, pentru suma de peste 10 mi­l. euro.

„Am migrat complet la platforma Takeaway.com şi urmăm în continuare planul de creştere conform investiţiilor realizate. În România, creşterea este mult mai mare decât ne aşteptam“, a declarat pentru ZF Vladimir Davchev, unul dintre fondatorii Hello Hungry, care a rămas şi după achiziţie în cadrul grupului Takeaway.com ca manager pentru regiunea Europa de Sud-Est.

În urma tranzacţiei cu Takeaway.com, fostul grup Hello Hungry s-a angajat să înregistreze anual creşteri de circa 150% în următorii ani.

În prezent, serviciile platformei Takeaway.com sunt disponibile în peste 40 de judeţe din România, iar valoarea medie a unei comenzi este de circa 55-60 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO