Business Hi-Tech

RCS&RDS a luat o scrisoare de garanţie bancară de 1,6 mil. euro de la ING

Autor: Adrian Seceleanu

24.03.2011, 23:41 154

RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii TV şi internetfix din România, a obţinut pe 22 martie de la ING Bank România oscrisoare de garanţie bancară cu valoarea de 6,67 mil. lei (1,6mil. euro), conform datelor publicate de companie pe ArhivaElectronică de Garanţii Reale Mobiliare.

"RCS&RDS constituie, conform convenţiei de credit linievalută/ROM scrisori de garanţie bancară / acreditive cu garanţiereală mobiliară asupra conturilor curente şi de depozit nr. 11088(…) în favoarea băncii, o garanţie reală mobiliară asupra tuturorsumelor prezente şi viitoare în RON până la concurenţa sumei de ron6.670.000 lei", potrivit datelor din document.

Compania controlată de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari areuşit să obţină în această lună de la un grup de bănci douăîmprumuturi în valoare cumulată de 368 de milioane de dolari.RCS&RDS este în discuţii pentru preluarea rivalului său,compania UPC România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO