RCS&RDS atacă dur ANCOM: Nu au niciun argument pentru îngheţarea tarifelor de interconectare

12 oct 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Nu se poate ca o autoritate să afirme aşa ceva fără să aibă cifre în spate. Vrem să vedem o argumentaţie bazată pe cifre, pe calcule, care să ne spună de ce nu este necesară recalcularea tarifelor de terminare.

Decizia Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comu­nicaţii (ANCOM) de a nu modifica tarifele de inter­conectare pentru telefonia fixă şi mobilă nu are în spate o argumentaţie şi reprezintă o abordare „complet eronată” a instituţiei, care afectează interesele consu­matorilor care ar putea avea acces la tarife şi mai mici pentru serviciile de comunicaţii, au declarat reprezentanţii companiei de cablu RCS&RDS, care au atacat dur într-o conferinţă de presă arbitrul telecom.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
tarife
, ancom
, interconectare
, atac
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide