Business Hi-Tech

Romtelecom confirmă în cele din urmă discuţiile de preluare cu Boom: Plata se va face în funcţie de numărul de clienţi

Autor: Adrian Seceleanu

28.02.2011, 17:04 66

După ce în ultimele luni a refuzat să comenteze sau a respinsinformaţiile care circulau pe piaţa telecom că se află în negocieripentru preluarea Boom TV, compania Romtelecom a admis luni, în celedin urmă, faptul că e foarte aproape de a prelua ce a mai rămas dinbaza de abonaţi a platformei de televiziune prin satelit.

"Suntem într-un stadiu avansat al negocierilor pentru preluareaBoom şi vom reveni cu detalii în momentul în care acestea vor fidisponibile", au spus reprezentanţii Romtelecom. Compania detelefonie fixă a fost nevoită să facă aceste precizări după ceadministratorul judiciar al companiei care deţine Boom TV - Casa deInsolvenţă Transilvania, a publicat pe pagina sa de internet planulde reorganizare al firmei, în care oferă detalii amănunţite desprecât e dispusă să plătească Romtelecom.

"Plata în cadrul tranzacţiei se va face în funcţie de numărul declienţi efectiv preluaţi", potrivit unei declaraţii transmise deRomtelecom, la solicitarea transmisă în această dimineaţă de ZF dea comenta planul de reorganizare publicat de Casa de InsolvenţăTransilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO