Business Hi-Tech

Sage: Firmele româneşti pariază mai mult pe reţele sociale decât pe cloud

Sage: Firmele româneşti pariază mai mult pe reţele...

Autor: Radu Racu

20.06.2014, 00:04 74
Companiile din România pariază mai mult decât firme similare din UE pe reţele sociale când aleg un software de business management, dar mai puţin pe servicii de cloud, conform unui studiu comandat de grupul britanic Sage, unul dintre cei mai mari furnizori de profil la nivel mondial.
 
O cotă de 72% din companiile româneşti intervievate  au indicat Social Media drept element important în soft­ware-ul de business, faţă de o medie de 64% la nivel european, însă doar 66% din firmele locale vor să investească în­tr-un program bazat pe cloud, faţă de o medie de 76% la nivelul Uniunii Euro­pene, conform studiului.
 
Programele de software de business ERP (Enterprise Resource Planning) reprezintă unul dintre cele mai importante segmente de piaţă pentru nume mari de dezvoltatori ca SAP, Microsoft sau Sage, pentru că permite gestiunea mult mai eficientă a unor firme care lucrează cu un număr mare de personal sau de clienţi, cum sunt marile firme de distribuţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO