Business Hi-Tech

Samsung Galaxy Tab S 10.5: un ecran AMOLED excelent pe o tabletă subţire şi uşoară

Samsung Galaxy Tab S 10.5: un ecran AMOLED excelent pe o...

Autor: Dorian Prodan

27.07.2014, 16:35 399

 Pentru o lungă perioadă de timp, compania Samsung a oferit o singură gamă de tablete, modelelor diverse din gama Galaxy Tab adăugându-li-se pe parcurs şi produsele superioare cu stylus din gama Galaxy Note. În ultimele şase luni, compania a decis să folosească aceeaşi strategie de inundare a pieţei care i-a adus succesul în lumea telefoanelor mobile şi a anunţat nu mai puţin de trei game noi: Galaxy Tab Pro, Galaxy NotePRO şi, de curând, noua gamă cu ecrane AMOLED numită Galaxy Tab S.

Construcţie, design şi ergonomie

Atunci când vine vorba de design, compania Samsung dă dovadă de conservatorism şi lipsă de curaj, iar această atitudine a atras deja suficiente critici pentru a nu mai insista pe acest subiect. Noua tabletă Galaxy Tab S 10.5 nu face excepţie, aceasta preluând multe din elementele de design deja cunoscute, însă compania Samsung s-a preocupat ceva mai mult de detalii şi ne-a rezervat câteva surprize plăcute.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO