Business Hi-Tech

Schimbări în top management la Xerox şi Bitdefender

Schimbări în top management la Xerox şi Bitdefender

Autor: Ioana Nita

04.02.2014, 21:12 1703

Xerox România, subsidiara celui mai mare producător de copiatoare din lume, a numit-o în funcţia de general market operations business director pe Francisca Lebrun, care face parte din echipa companiei de peste 12 ani.

De pe noua poziţie, Lebrun va conduce operaţiunile de vânzări indirecte ale Xerox pentru echipamente şi servicii, desfăşurate prin reţeaua de parteneri strategici. Ea a ocupat anterior în cadrul Xerox funcţiile de logistics manager, regional logistics manager şi customer service operations director. Xerox România i-a promovat de asemenea pe poziţiile de marketing & graphic communications director şi customer services operations director pe Mihai Codreanu şi Radu Ghionaru.

Pe de altă parte, Bitdefender, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de soluţii antivirus, a făcut de asemenea schimbări în top management, numindu-l pe Mihai Guran în funcţia de director regional de vânzări. Guran, care înainte a lucrat în companii precum IBM, Dell, HP şi Romsys, va coordona activitatea de vânzări a Bitdefender în România, Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Elveţia, ţările nordice, Marea Britanie, Orientul Mijlociu şi Spania.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO