Business Hi-Tech

Şeful celui mai mare partener al Apple, Foxconn, despre angajaţii săi: "Îmi dă dureri de cap să am grijă de un milion de animale"

Şeful celui mai mare partener al Apple, Foxconn: "Îmi dă dureri de cap să am grijă de un milion de animale"

Autor: Adrian Voicu

19.01.2012, 15:57 3672

Terry Gou, şeful celui mai mare producător de componente electronice din lume şi unul dintre cei mai mari colaboratori ai Apple - Hon Hai (Foxconn), a spus în cadrul unei conferinţe că este destul de greu să aibă grijă de un milion de animale. "Hon Hai are o forţă de muncă de peste un milion la nivel mondial şi cum fiinţele umane sunt de asemenea animale, să administrez un milion de animale îmi dă dureri de cap", ar fi spus preşedintele Hon Hai la petrecerea de sfârşit de an, adăugând că vrea să înveţe de la Chin Shih-chien, directorul grădinii zoologice din Taipei, despre cum ar trebui administrate animalele.

Conform publicaţiei WantChinaTimes citată de BusinessInsider, Gou l-ar fi invitat chiar pe directorul grădinii zoologice să vorbească managerilor de top ai Hon Hai despre cum să îşi facă treaba mai bine.

"Chin a vorbit la podium, împărtăşind din experienţa sa cu îngrijirea diferitelor animale conform temperamentelor individuale, Gou l-a ascultat cu atenţie şi i-a cerut lui Chin să se pune în locul lui ca preşedinte al Hon Hai, spre amuzamentul celor 12 manageri generali prezenţi la eveniment", se arată în publicaţia chineză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO