Business Hi-Tech

Şeful Google România: „Sunt companii din România care investesc şi peste 1 mil. de dolari anual în AdWords”

Şeful Google România: „Sunt companii din România care investesc şi peste 1 mil. de dolari anual în AdWords”

Autor: Ionuţ MORARIU

22.03.2011, 09:43 75

Reprezentantul local al companiei care deţine cel mai importantmotor de căutare de pe internet vorbeşte cu zgârcenie depreafacerile româneşti, scrie Gândul. Rigorile unei firme listată la bursă fac din el uninterlocutor care îşi drămuieşte cu atenţie fiecare răspuns. "Suntşi în România companii care se promovează la nivel global. Câtevainvestesc şi peste 1 milion de dolari anual în AdWords (un serviciucare afişează anunţurile de publicitate, iar clienţii plătesc doaratunci când utilizatorii le accesează, n.r. )", spune DanBulucea.

A preluat funcţia de şef al Google România din noiembrie 2010 şieste, în continuare, "mulţumit că a acceptat această provocare".Despre primele neîmpliniri vorbeşte cu greu. După o pauză de câtevasecunde în conversaţie spune că "aş vrea să ne mişcăm şi mai repedecu lansarea anumitor produse pe piaţa din România", însă detaliilese opresc aici. Motivul: aceeaşi politică a companiei. Acceptă săformuleze un comentariu cu privire la situaţia actuală a economieiromâneşti în ansamblu.

"Pierdem foarte multă energie în a dezbate în public problemeleîn loc să ne focalizăm pe ce avem fiecare de făcut şi să o facembine", este singura apreciere personală pe care şi-o permite şefulGoogle România. Citiţi un interviu acordat în exclusivitate publicaţiei Gândul pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO