Business Hi-Tech

Senior Software vrea să depăşească 2 mil. euro

Senior Software vrea să depăşească 2 mil. euro

Autor: Ioana Nita

14.07.2014, 00:06 270
Compania românească Senior Software, specializată în dezvoltarea de produse soft­ware pentru business – ERP, CRM, SCM, are în plan să îşi majoreze cifra de afaceri cu 30% anul acesta, după ce în 2013 veniturile fir­mei au crescut cu 15%, la circa 1,8 mil. euro.
 
„Anul acesta ne propunem dublarea ratei de creştere, mai exact o creştere cu aproximativ 30% faţă de 2013. Anul trecut cifra de afaceri a fost de aproximativ 8,1 milioane lei (1,8 milioane euro), cu 15% mai mare faţă de cea înregistrată în 2012”, au declarat pentru ZF reprezentanţii Senior Software.
 
Compania, înfiinţată în 2003, dezvoltă so­lu­ţii software pentru gestionarea resur­se­lor firmelor – Enterprise Resource Planning (ERP), managementul relaţiilor cu clienţii - Customer Relationship Ma­nagement (CRM) şi pentru optimizarea pro­ceselor de lo­gistică - Supply Chain Ma­nagement (SCM). Dezvoltarea de software are o pon­dere de peste 25% în totalul afa­ce­rilor Se­nior Software, compania ofe­rind de ase­menea servicii de consultanţă, im­plementare şi suport IT.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO