Business Hi-Tech

Şi gigantul american Microsoft trece la concedieri: 10.000 de oameni, mai puţin de 5% din total. În România, compania caută oameni în Teleorman, Argeş şi Bucureşti

Satya Nadella, CEO al Microsoft: această rundă de concedieri va genera costuri de 1,2 miliarde de dolari.

Satya Nadella, CEO al Microsoft: această rundă de concedieri va genera costuri de 1,2 miliarde de dolari.

Autor: Adrian Seceleanu

19.01.2023, 12:30 526

La Davos, Satya Nadella, CEO al Microsoft a declarat că firmele de tehnologie trebuie să facă mai mult cu mai puţin şi să arate eficienţa propriilor produse.

Gigantul amerian Microsoft a anunţat că va concedia 10.000 de angajaţi, devenind astfel cel mai recent exemplu de titan tehnologic care anunţă o serie suplimentară de reduceri a personalului în contextul îngrijorărilor legate de sănătatea economiei globale, conform Wall Street Journal.

Satya Nadella, CEO al Microsoft, a precizat într-un mesaj pe blog că această rundă de concedieri va afecta mai puţin de 5% din forţa de muncă globală a companiei şi va rezulta într-o cheltuială de 1,2 miliarde de dolari care va fi evidenţiată în rezultatele sale financiare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO