Business Hi-Tech

Softiştii de la EBS ajung la 27 mil. euro

Softiştii de la EBS ajung la 27 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu

23.04.2015, 00:05 206
Furnizorul de servicii şi soluţii software EBS România, parte a grupului japonez NTT Data, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de 27 mil. euro, în creştere cu 22% faţă de anul trecut.
 
Compania a încheiat anul 2014 cu afaceri de peste 22 mil. euro, mai mult cu 22% faţă de anul anterior, iar în primul trimestru din acest an EBS România a înregistrat o cifră de afaceri de 5,8 mil. euro. EBS oferă inginerie software, suport şi servicii de management de aplicare, lucrând cu diverse tehnologii, precum Java, .NET sau SAP.
 
„Am reuşit să extindem proiectele noastre pentru producătorii de autoturisme BMW şi Volkswagen şi să câştigăm un număr mare de proiecte de dezvoltare în tehnologiile Java, pentru firma noastră mamă. Pieţele externe s-au dezvoltat pozitiv, fiind implicaţi într-un număr mare de procese de vân­zări“, a declarat pentru ZF Transil­vania Daniel Metz, CEO al EBS România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO