Business Hi-Tech

Softiştii de la Fortech încheie anul cu o creştere de 40% a afacerilor

Softiştii de la Fortech încheie anul cu o creştere de...

Autor: Laurentiu Cotu

04.11.2015, 00:06 331
Furnizorul clujean de software Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, estimează pentru acest an o creştere de 40% a afacerilor faţă de anul trecut, când compania a realizat o cifră de afaceri de 49,5 mil. lei (peste 11 mil. euro). În primele nouă luni din acest an, afacerile clujenilor au crescut cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anu­lui trecut, datorită noilor clienţi, dar şi colaborărilor cu partenerii de afaceri existenţi.
 
„Businessul de outsourcing este unul foarte dinamic şi puternic in­fluen­ţat de pieţele globale, este o ecuaţie în care numărul de angajaţi şi numărul de proiecte sunt factori codependenţi. Per­formanţa contextului global şi si­tuaţia geopolitică din regiune a fa­vo­ri­zat tendinţa de orientare a multor clien­ţi noi către pieţele ofertante ca re­surse, ceea ce înseamnă noi opor­tu­ni­tăţi pen­tru Cluj“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Călin Văduva, CEO al Fortech.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO