Business Hi-Tech

SoftVision deschide un nou sediu în Timişoara şi are în plan să mai angajeze 150 de oameni în 2012

SoftVision deschide un nou sediu în Timişoara şi are în plan să mai angajeze 150 de oameni în 2012

Autor: Claudiu Ilioiu

31.05.2012, 18:25 1592

SoftVision, una din cele mai mari firme de IT prezente în România, deschide al patrulea sediu din ţară în Timişoara după cele din Cluj, Baia Mare şi Iaşi, se arată într-un comunicat al companiei. Sediul din Timişoara va fi deschis din data de 5 iunie.

Compania, cu sediul central la Cluj-Napoca, unde mai deţine încă alte 7 birouri este prezentă pe piaţa de software outsourcing din 1998.

"Am ales oraşul Timişoara pentru deschiderea noului sediu pe fondul unei strategii de dezvoltare continuă a business-ului şi implicit pe baza creşterii echipei. Timişoara este unul din principalele centre de dezvoltare software din România, iar nivelul ridicat de compentenţă al programatorilor timişoreni ne-a determinat să alegem acest oraş", a declarat George Stan, director general SoftVision.

Specialiştii timişoreni ai companiei vor lucra în echipele SoftVision la proiecte adresate pieţei din SUA şi Europa, folosind tehnologii ce implică .Net, Java, iOS, C/CĂĂ şi Web Programming.

Compania are în prezent peste 650 de angajaţi. "Numărul de angajaţi a crescut cu peste 25-30% an de an în ultimii 5 ani. Ne propunem să păstrăm acelaşi trend de expansiune, iar până la finalul anului să depăşim pragul de 800 de angajaţi", a încheiat George Stan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO