Business Hi-Tech

Sony Xperia Z3 review

Sony Xperia Z3 review

Autor: Dorian Prodan

10.10.2014, 09:47 1301

Spre deosebire de ceilalţi rivali din domeniul telefoniei mobile, Sony lansează anual două vârfuri de gamă, compania încercând astfel să ţină trează atenţia cumpărătorilor şi să ofere la intervale regulate de timp ceva care este sau măcar pare nou. Acest ciclu de dezvoltare cu lansări la fiecare şase luni afectează însă ritmul inovaţiei, nu puţini fiind cei care îi reproşează companiei schimbările prea mici survenite de la o generaţie la alta, si rămâne de văzut dacă noul Xperia Z3 reuşeşte să-si depăşească semnificativ predecesorul lansat în primăvară.

Prezentare, construcţie, ergonomie

La începutul anului trecut, compania Sony a lansat vârful de gamă Xperia Z şi a prezentat totodată un design nou care a fost ulterior preluat şi ajustat pentru alte telefoane sau tablete din portofoliul său. Nou lansatul Xperia Z3 foloseşte un design asemănător, însă schimbările subtile făcute de producător sunt probabil cele mai vizibile de la debutul gamei Xperia Z până acum.

Cei care îndrăgesc designul OmniBalance pot sta liniştiţi deoarece cele mai multe dintre elementele constructive favorite sunt încă acolo, pe lista acestora regăsindu-se spatele plat acoperit cu sticlă, butoanele metalice cu dimensiuni reduse, capacele emblematice care protejează conectorii sau caracteristicul buton circular argintiu Power/Lock.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO