Business Hi-Tech

Start-up-ul local Humans.ai atacă piaţa din Emiratele Arabe Unite

Sabin Dima, cofondator şi CEO la Humans.ai

Sabin Dima, cofondator şi CEO la Humans.ai

Autor: Adrian Seceleanu

27.01.2022, 00:02 493

Start-up-ul local deep-tech Humans.ai, care dezvoltă o platformă pentru generarea de modele AI şi guvernarea lor prin tehnologia blockchain, intră pe piaţa din Emiratele Arabe Unite, în urma parteneriatului cu Deca4 - studio de consultanţă specializată în blockchain, cu sediul în Dubai. Împreună cu echipa Deca4, Humans.ai va sprijini implementarea şi dezvoltarea de soluţii pentru startup-urile şi companiile de tehnologie care doresc să implementeze capabilităţi de inteligenţă artificială şi inovaţii precum synthetic media sau media generată de inteligenţa artificială - în special programe care se bazează pe inteligenţa artificială şi învăţarea automată, oferite de Humans.ai.

„Ne aflăm într-un punct de cotitură în ceea ce priveşte puterea inteligenţei artificială, iar inovaţiile care vor veni în curând vor schimba modul în care interacţionăm cu platformele de comunicare, de divertisment, serviciile bancare şi multe alte industrii. 

Pentru început, în cadrul Humans.ai, synthetic media este prima care intră în această nouă eră tehnologică. Noi creăm tehnologia, modelul de interacţiune şi economia din jurul media bazate pe inteligenţă artificială. În continuare, ne vom deschide ecosistemul către media şi streaming, marketing şi publicitate, comerţ electronic, educaţie şi alte I.A. specifice", a precizat Sabin Dima, cofondator şi CEO la Humans.ai.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO