Business Hi-Tech

Start-up-ul local Youni vrea să ajungă la 30 de angajaţi în 2023

Start-up-ul local Youni vrea să ajungă la 30 de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.02.2023, 00:03 172

Startup-ul edtech Youni, care dezvoltă platforma cu acelaşi nume pentru elevii care vor să studieze la universităţi din străinătate, are în plan să îşi mărească echipa cu aproximativ 60% în acest an şi are deschise opt poziţii pentru consultanţi în educaţie, specialişti în marketing şi experţi în dezvoltarea de business la nivel internaţional, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Echipa Youni este formată în prezent din 19 persoane.

„Avem oameni valoroşi în echipă, dar şi planuri ambiţioase de extindere a operaţiunilor atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Pentru moment căutăm consultanţi specializaţi pe industria de servicii educaţionale, dar şi executivi care să continue strategia de dezvoltare globală a companiei. În perioada următoare vom deschide roluri pentru programatori, platforma software fiind un teritoriu unde dezvoltarea este continuă“, a spus Andrei Nicolae, CEO şi cofondator al Youni.

Youni a fost lansat în 2017, iar în acest anul şcolar compania a reuşit să atragă burse în valoare totală de 9,1 milioane de dolari de la universităţi de top din Statele Unite pentru 63 de elevi.

„Cei 63 de elevi acceptaţi vor urma în următorii ani cursurile unora dintre cele mai prestigioase universităţi precum: Harvard, University of Pensilvanya, Princeton, NYU, Columbia, MIT, University of Chicago şi multe altele. Youni se poziţionează astfel ca lider detaşat pe piaţa est-europeană a platformelor care susţin şi oferă consultanţă elevilor care doresc să studieze în afara ţării“, au mai transmis reprezentanţii start-up-ului românesc, adăugând că cifrele pentru Europa urmează a fi anunţate în curând.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO