Business Hi-Tech

Start-up-ul Quicklegal, care a creat un marketplace de servicii juridice, a atras o finanţare de peste 230.000 euro ce va susţine crearea şi implementarea în platformă a unui roboavocat

Luminiţa Buşuricu, CEO al QuickLegal: Ne adresăm companiilor fără departament juridic sau care doresc să reducă costurile aferente acestuia.

Luminiţa Buşuricu, CEO al QuickLegal: Ne adresăm companiilor fără departament juridic sau care doresc să reducă costurile aferente acestuia.

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.05.2023, 12:00 459

Luminiţa Buşuricu, CEO: Fondurile vor fi investite în extinderea funcţionalităţilor platformei prin crearea unui roboavocat care va oferi instant informaţii juridice utilizatorilor.

Start-up-ul Quicklegal, care a creat un marketplace pentru servicii juridice prin care îşi propune să pună în legătură avocaţii cu potenţialii clienţi cu ajutorul tehnologiei, a ri­dicat o finanţare de 236.000 euro -for­mată dintr-un grant de 199.000 euro acordat de EEA & Norway Grants prin Innovation Norway şi 36.000 euro de la investitori privaţi, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Marketplace-ul lansat pe piaţă la începutul anului trecut înregistrează în prezent peste 100 de clienţi.

„Fondurile vor fi investite în extinderea funcţionalităţilor platformei prin crearea unui robo-avocat care va oferi instant informaţii juridice utilizatorilor, dar şi prin dezvoltarea unui birou de avocatură virtual care va permite interacţiunea exclusiv online cu avocaţi specia­lizaţi“, a spus Luminiţa Buşuricu, CEO al QuickLegal.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO