Business Hi-Tech

Start-upul românesc Flip.ro se aşteaptă la vânzări de telefoane şi tablete de peste 3,5 mil. euro în campania de Black Friday

Start-upul românesc Flip.ro se aşteaptă la vânzări...

Autor: Bogdan Alecu

09.11.2023, 15:21 122

Flip.ro, start-upul românesc care cumpără şi vând telefoane recondiţionate, a atras 10.000 de useri la prima oră joi şi un total de 50.000 în primele şase ore ale campaniei de Black Friday.

Start-up-ul românesc încurajează cumpărăturile sustenabile şi economia circulară, oferind consumatorilor telefoane recondiţionate, având de Black Friday peste 14.000 de produse pregătite.

În primele 3 minute de la lansarea campaniei au fost înregistrate peste 200 de comenzi, iar 1 din 3 clienţi cu comenzi efectuate sunt din rândul consumatorilor vechi.

Compania se aşteaptă la vânzări în valoare de peste 3,5 milioane de euro în perioada Black Friday, o creştere de peste 30% comparativ cu anul trecut.

Flip.ro este un marketplace înfiinţat la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia şi George Moroianu.

Din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit şi finanţare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 200 de angajaţi şi s-a lansat deja în Bulgaria, Ungaria şi Grecia. Până acum, peste 300.000 de clienţi şi peste 9.000 de companii au apelat la Flip.ro şi la serviciile dedicate segmentului de business pentru a vinde sau cumpăra un telefon ca nou şi pentru a implementa soluţii care reduc impactul asupra mediului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO