Business Hi-Tech

Telekom şi-a relansat cu o zi întârziere noua pagina web. Noul site pune accent pe conţinutul video şi include noi servicii

Telekom şi-a relansat cu o zi întârziere noua pagina...

Autor: Adrian Seceleanu

10.05.2017, 10:54 935

Grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de servicii fixe şi mobile de pe piaţa locală, a lansat noua variantă a paginii sale web cu o zi întârziere faţă de planul iniţial care prevedea că lucrările la site şi la platformele de IT se vor finaliza în data de 8 mai.

Noul site, care are o structură asemănătoare cu cel vechi, aduce în prim plan conţinutul video şi include o nouă categorie, de recomandări TV, care pot fi filtrate după diferite criterii, precum după tipul de abonament contractat şi conţinutul vizat (filme, documentare etc.).

Datele despre serviciile contractate de clienţi, disponibile prin accesarea funcţiei MyAccount, au o nouă interfaţă, care prezintă mai clar informaţii despre abonamente şi facturi. Dacă un client are servicii Telekom instalate în mai multe locuri acesta poate selecta acum opţiunea de a achita toate facturile printr-o singură acţiune, cu un card care a fost înrolat anterior pe platformă (inclusiv prin aplicaţia de mobil dedicată). Opţiunea de plată cumulată a facturilor era anterior disponibilă doar prin intermediul aplicaţiei mobile. Cardurile înrolate de clienţi prin intermediul aplicaţiei mobile au fost importate şi în platforma disponibilă pe noua pagină web a Telekom.

Site-ul include şi MyRepair, un serviciu anunţat anul trecut care le permite clienţilor să verifice prin intermediul unei aplicaţii de ce nu le funcţionează serviciile de internet fix. Aplicaţia „My Repair” le permite clienţilor să lanseze o diagnoză a conexiunii şi să primească sfaturi pentru repararea problemelor fără a mai fi nevoie să sune în call-center sau să aştepte sosirea unei echipe de intervenţie, în cazul în care eroarea nu necesită deplasarea unor tehnicieni.

Grupul de comunicaţii fixe şi mobile Telekom România a anunţat săptămâna trecută că a demarat un proces de amploare de migrare de la mai multe platforme de IT distincte către un set unic de sisteme. „Migrarea va asigura procese orientate către client şi procese de suport îmbunătăţite. Această iniţiativă are ca scop îmbunătăţirea experienţei oferite clienţilor noştri. Acest set de sisteme IT va oferi un suport sporit echipelor de vânzări, celor din departamentele de relaţii cu clienţii din call-center, din magazine, precum şi echipelor din teren, care vor putea astfel să răspundă mai bine şi mai rapid nevoilor şi solicitărilor clienţilor”, potrivit reprezentanţilor grupului.
 

Telekom: Din cauza traficului foarte mare site-ul funcţionează cu intermitenţe dar lucrăm la suplimentarea resurselor

Contactaţi de ZF pentru a oferi detalii în legătură cu stadiul lucărilor la sistemele de IT, reprezentanţii grupului Telekom au declarat: “Zilele acestea s-a lucrat la integrarea sistemelor IT ale companiei într-un set unic de sisteme ce va asigură procese orientate către client şi de suport îmbunătăţite, pentru o experienţă mai bună oferită clienţilor noştri. Acesta este un proces complex şi dorim să ne asigurăm că rezultatul este unul optim, fără disfuncţionalităţi. Site-ul telekom.ro, precum şi aplicaţia MyAccount au fost restabilite începând de astăzi, însă, datorită traficului foarte mare înregistrat de la primele ore, acestea funcţionează în prezent cu intermitenţe. Echipele noastre lucrează în acest moment la suplimentarea resurselor de procesare pentru a susţine acest trafic crescut şi estimăm că în următoarele ore atât site-ul telekom.ro, cât şi MyAccount vor funcţiona la parametri normali.”
 

Pentru clienţii care au scadenţa la facturi în această perioadă, prelungire de 10 zile a termenului de plată

Solicitaţi să precizeze dacă au luat în calcul prelungirea perioadei de plată a facturilor, reprezentanţii grupului Telekom au menţionat că în cazul clienţilor care au scadenţa la plată în această perioadă perioada în care serviciile nu sunt întrerupte şi nu sunt percepute penalităţi a fost prelungită cu 10 zile.
“Acele cazuri în care clienţii noştri au întâmpinat dificultăţi la plata facturii Telekom în această perioadă vor fi tratate punctual, astfel încât clienţii să nu fie afectaţi.

Astfel, îi asigurăm pe clienţii noştri care au data scadentă a facturii Telekom în aceasta perioadă că serviciile Telekom de care aceştia beneficiază nu vor fi dezactivate şi nici nu vor fi percepute penalităţi pe o perioadă de 10 zile.

Totodată, le reamintim clienţilor noştri că, pe lângă plata în magazinele Telekom şi partenere şi MyAccount, au la dispoziţie şi alte metode alternative de plată”, conform reprezentanţilor grupului.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO