Business Hi-Tech

Topul preliminar pe 2014 al retailerilor de telecom: Arsis Trading rămâne cel mai mare jucător controlat de un antreprenor local

Topul preliminar pe 2014 al retailerilor de telecom:...

Autor: Adrian Seceleanu

11.06.2015, 00:06 546
Majoritatea celor mai mari jucători de pe piaţa locală de retail de telecom au înregistrat creşteri ale veniturilor anul trecut, iar cel mai mare jucător controlat de un antreprenor local rămâne Arsis Trading, arată o ierarhie preliminară a datelor financiare pe anul 2014 ale companiilor din industrie, disponibile pe site-ul Ministe­rului Finanţelor, realizată de ZF.
 
Creşterea a fost ge­nerată cel mai probabil, în mare parte, de ponderea tot mai mare în vânzări a smartphone-urilor şi tabletelor, care au preţuri mai mari decât telefoanele simple.
 
Arsis Trading, com­panie deţinută integral de Radu Mirea, a înregistrat afaceri de 135 mil. lei, în creştere cu 0,4% faţă de anul anterior, şi un profit de 4,1 mil. lei, mai mare cu 11%, conform datelor de la Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO