Business Hi-Tech

UPC revine cu o nouă ofertă 3play, cu preţuri de la 50 de lei

UPC revine cu o nouă ofertă 3play, cu preţuri de la 50 de lei

Autor: Adrian Seceleanu

24.06.2011, 00:05 2768

UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii TV şicomunicaţii, a lansat o nouă ofertă de pachete de servicii carecombină cablul TV, telefonia fixă şi internetul, la preţuri de 50,60 şi 72 lei (TVA inclusă).

Pachetul Riviera, disponibil la preţul de 60 de lei includeabonamentul TV Digital Familia (98 de canale), convorbiritelefonice gratuite în toate reţelele fixe naţionale, în afaraorelor de vârf (Alo Seara & Weekend) şi nelimitate în reţeauaUPC şi de Internet Fiber Power 10 Mbps. Riviera este cu 34% maiieftin decât dacă toate cele trei servicii ar fi cumpărateindependent.

Riviera HD este un pachet 3Play care include un mediabox HD, 3Dready, pe lângă serviciile din pachetul Riviera - 101 canale TV(Cinestar gratuit), Internet Fiber Power 10 Mbps, convorbiritelefonice gratuite în toate reţelele fixe naţionale, în afaraorelor de vârf (Alo Seara & Weekend) şi nelimitate în reţeauaUPC. Riviera HD este disponibil la preţul de 72 de lei.

Pachetul Orizont poate fi achiziţionat la preţul de 50 de lei,TVA inclus, şi aduce clienţilor 101 canale de televiziune digitală(TV Digital Familia şi Cinestar), precum şi Internet Fiber Power 10Mbps. Oferta este disponibilă până la finele lunii august pentruclienţii care semnează contracte pe un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO