Vegis.ro, un business online de 8 mil. lei: Avem resurse interne pentru a ne dezvolta în continuare afacerea fără investiţii din exterior

18 dec 2017 Autor: Ioana Nita

Vegis.ro,  a avut până în prezent o serie de propuneri pentru exit, însă fondatorii - Cătălina şi Mihai Bucuroiu - le-au refuzat, în condiţiile în care sumele şi criteriile de dezvoltare oferite nu au fost conforme cu viziunea acestora.

„Discuţiile de anul acesta ne-au făcut să realizam însă că avem soluţii şi resurse pentru a dezvolta în continuare brandul şi businessul Vegis.ro, chiar şi fără să accesam o investiţie din exterior”, a declarat pentru ZF Mihai Bucuroiu, fondatorul şi directorul de dezvoltare al Vegis.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

 
Cuvinte cheie:
dezvoltare
, business
, afaceri
, online
, resurse
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide