Business Hi-Tech

VIDEO. După un deceniu, Andrei Pitiş şi Răzvan Rughiniş fac un pas în spate şi promovează alţi oameni din interior pentru a conduce zi de zi programul de preaccelerare pentru start-up-uri tech Innovation Labs

Autor: Adrian Seceleanu

15.11.2022, 15:11 596

Programul de preaccelerare pentru start-up-uri tehnice Innovation Labs va fi condus de acum înainte de Daniel Rosner şi Flavia Husar, Andrei Pitiş şi Răzvan Rughiniş - cei care au lansat programul cu un deceniu în urmă, având în plan să fie implicaţi mai puţin în operaţiunile de zi cu zi.

“Ce se întâmplă de acum înainte o să fie că ei doi (Flavia Husar şi Daniel Rosner – n.red.) or să fie liderii acestui program şi or să ducă următorii zece ani de Innovation Labs”, a spus Andrei Pitiş în cadrul galei organizate de Innovation Labs odată cu împlinirea a zece ani de activitate.

Pitiş şi Rughiniş au făcut şi gestul neobişnuit de a-i numi cofondatori ai Innovation Labs pe Flavia Husar şi Daniel Rosner, care au de acum poziţiile de cofondatori ai programului şi de chief growth officer respectiv chief innovation officer.

Anterior Rosner a fost anterior program manager, iar Flavia Husar director de comunicare şi brand în cadrul Innovation Labs.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO