Business Hi-Tech

VIDEO. Microsoft Envision Forum 2021: Urmăriţi cele mai importante declaraţii susţinute de Gabriel Voicilă - digital technology partner, PwC. “România ocupă un loc care nu o onorează în topurile privind economia digitală şi societatea informaţională. Handicapul tehnologic poate fi recuperat cu ajutorul unor tehnologii bazate pe AI”

Autor: Alexandra Cepăreanu, Adrian Seceleanu

04.04.2021, 22:40 47

„Cred că inteligenţa artificială va fi scânteia următorului val de inovaţie tehnologică. Lumea este într-o schimbare accelerată. Chiar şi înainte de apariţia pandemiei, tehnologiile asociate cu a patra revoluţie industrială au început să transforme modul în care intercaţionăm între noi, modul în care producem şi consumăm bunuri, iar acest lucru a fost accelerat de pandemie, care a forţat angajaţii, companiile şi statul să se adapteze la o situaţie nouă. În cadrul PwC am efectuat un studiu asupra a 250 de tehnologii emergente, din care 8 au fost considerate esenţiale datorită impactului pe care acestea îl au asupra mediului de afaceri, în perioada imediat următoare – internet of things, imprimare tridimensională, inteligenţă artificială, drone, blockchain sau robotică“, a declarat Gabriel Voicilă - digital technology partner, PwC România, în cadrul ediţiei cu numărul 8 a Microsoft Envision Forum.


Urmăriţi cele mai importante declaraţii în clipul video ataşat articolului.

ZF este partenerul media al Microsoft Envision Forum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO